5 ideer til aftensmaden

Det kan sommetider være svært lige at finde ud af hvad man skal have at spise og oftest så finder man først ud af det når man står nede i Netto og kigger på udvalget som oftest er ret tamt da vi står der efter arbejde sammen med alle de andre som heller ikke kan finde ud af hvad de skal have.

Pasta med kødsovs – Ikke igen

Oftest ender det med noget pasta og kødsovs, hvilket er godt, men godt kan blive lidt ensformigt når man har fået det 5-6 gange på en måned.

Derfor kan det være en rigtig god idé med en madplan, men det betyder også at man skal i tænke boks, men heldigvis så kan vi gøre dette i weekenden og inddrage hele familien, så alle kan få noget de kan lide.

For at gøre det hele lidt nemmere, så kommer jeg her med 5 idéer til hvad du kan lave af aftensmad i næste uge. Alle retterne tager under 45 minutter at lave inkl. Forbedring.

  • Mandag: Oksefars i svøb med peberfrugter og pasta – Side 36 i Spis Bedre nr. 23
  • Tirsdag: Stegflæsk med persillesovs og kartofler
  • Onsdag: Broccoli tærte – Arla har lavet en lækker opskrift.
  • Torsdag: Hjemmelavet Pizza – Tøm køleskabet.
  • Fredag: Flanke steak med Bagekartofler og creme franchise inkl. En lille tomat salat

Her var 5 simple opskrifter på hvad I kan lave til aftensmad i næste uge. Der er selvfølgelig rigtig mange andre ting man kan lave og hvis der skal tænkes lidt økonomi og tidspres ind så er der andre opskrifter som vil passe meget bedre.

Få inspiration andre steder

Et sted I kan få noget inspiration er f.eks. Spise bedre som hver måned kommer med nogle rigtig lækre opskrifter, nogle lidt mere besværlige end andre men mange lækre!

Arla har også en masse hvor deres egne produkter selvfølgelig indgår.

Et tredje sted er alle de madbloggere som der findes. Blandt andet Kiinus.dk kommer med rigtig mange forskellige og lækre opskrifter. Meget af det er også til den sunde side, hvilket i mine øjne bare er et plus.

Jeg håber du blev inspireret til hvad I skal have til aftensmad og det er bare om at søge nettet tyndt for at finde flere idéer.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *