Bliv et miljøvenligt firma og skift firmabilerne ud med elbiler

Elbiler er gode for miljøet

Der er mange gode grunde til at blive et miljøvenligt firma og skifte firmabilerne ud med elbiler.

Herunder kommer der flere gode grunde til at det er en god ide

7 grunde til at blive et miljøvenligt firma og skifte firmabilerne ud med elbiler

Er du miljø og økonomibevidst er der mange gode grunde til at udskifte firmabilerne. Den første er at du ved at køre i elbiler ikke udlader CO2. Samtidig udleder elbilen heller ingen partikler eller NOx som en traditionel benzin eller dieselbil. Ved f.eks. at udskifte 6 firmabiler og 1 lastbil er det muligt at spare klimaet for omkring 28 tons CO2. Derved giver du som virksomhed miljøet en hjælpende hånd samtidig med at dit nærmiljø ikke bliver forurenet af dig og dine firmabiler.

Økonomien er god

Ja, en elbil er lidt dyrere at købe end traditionelle biler og der skal også investeres i Elbil lader, til gengæld er driftsomkostningerne markant billigere. Da en motor på en elbil har færre dele betyder, det at der er mindre slid og den bliver billigere i service. Samtidig er el billigere end benzin og det er muligt at spare mere end 1 kr. pr kørt km. ved at udskifte firmabilerne.

Elbilerne plejer dit image

Ved at vælge at udskifte dine firmabiler til elbiler sætter du handling bag dine fine ord og viser at dit firma tager sit ansvar alvorligt og har en interesse i bæredygtighed og miljø. Valg af biler er et følsomt område og ved at vælge en elbil sendes, der til omverden et klart signal om, at du tager den grønne omstilling alvorlig.

Komforten er høj

At køre i en elbil er langt mere komfortabel end en traditionel bil, da der ikke er motorstøj og der skal heller ikke skiftes gear. Det gør det til en langt mere behagelig tur og det er muligt at komme frisk og veloplagt rundt.

Din kørestil bliver bedre

At trykke på speederen i en elbil betyder, at der bliver kortere imellem tiden bilen skal i en elbil lader og det betyder at der er al mulig grund til at være en overskudsagtig bilist og køre rolig og afslappet og give plads til andre billister. Du kan læse mere om elbil ladere hos https://elbil-lader.dk/.

Medarbejderne er glade og stolte

At køre i en elbil kræver en omstilling, fordi man huske at den skal oplades og de første par uger kan være stressende fordi man er bekymret for rækkevidden. Men når man først har omstillet sig, så opvejer fordelene langt ulemperne. Signalværdien for dine medarbejdere skal heller ikke undervurderes. Både indadtil og udadtil.

Højere gensalgsværdi af elbiler end af fossil biler

At eje en elbil er noget mange ønsker og elbiler er derfor eftertragtet også selvom de er brugte. På nuværende tidspunkt er udbuddet begrænset, især dem der har en lang rækkevidde og også har en god motor. Tesla, som har en lang rækkevidde og en god motor, er i Danmark stort set ubetalelig.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *