Drik vand direkte fra naturen med en Grayl Purifier

Skov med et vandløb i

Er du til fritidsaktiviteter, og opholder du dig ofte i naturområder på fx teltture, i forbindelse mes sportsaktiviteter eller lignende? Så er en Grayl drikkedunk et fuldstændig uundværligt værktøj at have med sig. Læs mere om Grayl Purifier og om, hvad drikkedunken kan nedenfor.

Vild med naturen

Mange har en stor kærlighed til at opholde sig i naturen, og det er ikke svært at forstå hvorfor. I naturen er der blandt andet mulighed for at komme væk fra den hektiske og stressende hverdag, mange af os oplever at have og fokusere på roen i omgivelserne. Både Danmark og udlandet har nogle helt fantastiske naturattraktioner at byde på, og mange af dem kan være en oplevelse for livet at få lov at se. Samtidig er mange glade for det faktum, at naturen kan være udfordrende og spændende at færdes i, hvilket giver oplevelsen endnu en dimension.

Om Grayl Purifier

Grayl Purifier er kort sagt en ret genial opfindelse. Der er tale om en drikkedunk, der filtrerer vandet og giver global beskyttelse mod både vandbårne bakterier, kemikalier, tungmetaller og mikroplast – med andre ord alt det, man ikke har lyst til at drikke sammen med sin drikkevand. Det betyder også, at alle former for vand kan drikkes, hvis blot man drikker det af Grayl Purifier. Og er man typen, som kan lide at bruge mange timer i naturen og måske endda bevæge sig lidt ud på et eventyr i ny og næ, så er det en fuldstændig genial egenskab. Med Grayl Purifier kan du nemlig drikke det vand, du finder undervejs, helt uden at skulle bekymre dig om at blive syg eller dårlig af vandet. Flasken er effektiv på alle syv kontinenter, så uanset hvor i verden du befinder dig, kan du få glæde af dens rensende funktioner.

Selve flaskens design er også ret genialt. Dunken kan indeholde hele 710 ml vand. Det betyder, at finder du først drikkevand, så kan du fylde dunken op og have vand ved hånden i et stykke tid.

Flasken er handy og nem at have med sig. Den er udstyret med et skruelåg, der er påsat til flasken ved hjælp af en praktisk og holdbar strop. Til sidst er flasken udstyret med et håndtag, som gør den nem og handy at bære på. Materialet er utroligt let.

Gør dig selv og naturen en tjeneste

Der er flere forskellige fordele ved Grayl Purifier. Dels kan drikkedunken som nævnt ovenfor gøre det muligt at drikke stort set alle typer af vand, hvilket kan være en kæmpe fordel, når man bevæger sig rundt længe i naturen – det kan fx være på en længere vandretur, en telttur eller lignende.

Men Grayl Purifier har også den fordel, at den udgør et mere bæredygtigt alternativ til de plastikflasker med vand, mange fx køber i supermarkedet. Grayl Purifier kan bruges igen og igen og er således ikke belastende for klimaet og miljøet på samme måde, som det er belastende, hvis man ofte køber plastikflasker i supermarkedet eller lignende.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *