Få styr på kontoret

Er du ved at få indrettet kontoret? Der er vigtigt for den enkelte medarbejder at kontoret er udstyret med de rette kontorartikler således, at medarbejderen kan udføre sit arbejde så godt som muligt. Det betyder meget at der er et godt arbejdsmiljø, da dette er med til, at medarbejderne kan koncentrere sig bedre.

Klik her og find de bedste kontorartikler til dit hjemmekontor her.

Sådan holder du orden på kontoret:

Som medarbejder kan man hurtigt komme til at rode på kontoret med papirer, kuglepinde og andre kontorartikler. Indimellem er der så travlt, at man ikke har tid til at få styr på kontoret. Rod på kontoret kan være et forstyrrende element, så medarbejderne ikke kan koncentrere sig hundred procent om deres arbejde. Ved at følge nedstående råd, kan du nemt holde styr på kontoret hele tiden:

  • Seks måneder reglen. Det vil sige, at genstande, der ikke er blevet brugt det sidste halve år, skal kasseres. Dette kan f.eks. være rapporter, bøger, løse papirer og lignende. Med denne regel undgår du at samle en masse materiale til dig.
  • Sorteringssystem. Det vil sige, at du skal finde på en opbevaringssystem, så du ikke hele tiden har store papirbunker liggende fremme på kontoret. Man kan f.eks. få brevbakker, hvor papirerne kan inddeles efter emner.
  • Orden på ledninger. Det vil sige, at ledningerne skal skjules. Det ser altid rodet ud, hvis der hænger en masse snoede ledninger bag skrivebordet. Man kan nemt få styr på ledningerne ved at placere dem i kabelskjulere eller samle dem med strips.
  • Bevar ordenen på kontoret. Det vil sige, at du skal gentage oprydningsprocessen jævnligt, så der hele tiden er opryddeligt på skrivebordet.

Få whiteboards på kontoret:

Whiteboards er blevet en fast inventar på kontoret, da det er langt nemmere at formidle budskaber på et whiteboards. Overfladen på whiteboardet er glat, hvilket er med til, at brugeren af whiteboardet nemmere kan tilføje noter og fjerne dem igen fra skærmen. På et kontor, hvor der indimellem er møder, er det rart med et whiteboard, så alle deltagere har et fokuspunkt, hvor de kan følge med. Der er mange fordele ved at have et whiteboard. Virksomheden kommer til at spare en del papir i forhold til at bruge flipover eller staffeli. På whiteboardet kan man bruge tusser og nemt fjerne det skrevne fra tavlen igen. En anden fordel er, at man kan bruge skærmen til diasshow, film og overhead projektioner. Med disse egenskaber behøver virksomheden ikke at købe et lærred eller en skærm til f.eks. at vise billeder.

 

Der findes whiteboards i mange varianter og som kan monteres på forskellige måder. Nogle whiteboards kan hænges på væggen, imens andre er placeret på hjul. Hvis man har et lille kontor er det praktisk med et whiteboard på hjul, så man nemt kan stille whiteboardet væk. Whiteboards kan købes med lysabsorberende egenskaber, så sollyset ikke kommer til at have en indflydelse på, hvor godt man kan se, hvad der sker på skærmen. Whiteboards kan ydermere købes i forskelligt materiale, her i blandt i glas med magnet, med gummiramme eller med standard stålkeramisk overflade. Hvis du gerne vil vide mere om whiteboards, så kan du finde mere information på følgende hjemmeside https://justmore.dk/whiteboardtavler.

 

 

 

 

 

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *