Har I overvejet at få en ny administrativ medarbejder? Få et digitalt stempelur i stedet

Mange virksomheder holder stadig fast i det gammeldags stempelur, hvor de ansatte skal stemple ind manuelt, når de kommer, og huske at stemple ud, inden de går. Det har virket i årtier,... Read more »
ergonomiske produkter

Ergonomiske produkter gør en forskel på kontoret

Ergonomi lyder som noget mærkeligt noget. Det lyder som en ny trend, nogle smarte typer har fundet på, men det er det ikke. Faktisk er det ved at være standarden på kontorer... Read more »

Tøj til de aktive

Det hele begyndte i år 1922, hvor Aclima startede virksomheden, der producerer outdoor tøj, som også anvendes til militær brug. Aclima er en norsk familieejet virksomhed, og produktionen af beklædning af både... Read more »

Boligguide: 3 tips til at øge din boligs værdi

Foråret er lige om hjørnet og det betyder at rigtig mange danskere går på jagt efter en ny bolig. Igen i år forventes der at være godt gang i boligmarkedet, og derfor... Read more »
ergonomiske produkter

Sådan sikrer du en omfattende renovering af dit hus

Der kan være flere årsager til, man gerne vil renovere et hus. Enten er det fordi dele af huset er slidt og for eksempel trænger til en ny facade eller et nyt... Read more »

Sådan kan du som privatperson skåne miljøet

Rundt omkring i verden bliver der konstant holdt diverse møder landene i mellem for at planlægge, hvilke tiltag, der skal prioriteres, når det kommer til at skåne miljøet og forhindre unødvendigt CO2-udslip.... Read more »
Gang ordnet af robotstøvsuger

Spar dyrebar tid med en robotstøvsuger i hjemmet

Er du ligesom mange andre danskere har du et forhold til robotstøvsugeren. Enten synes du maskinen er mega smart, som sendt fra himlen, eller også synes du det er noget opreklameret fis,... Read more »

Dette skal indgå i en vedligeholdelsesplan

En vedligeholdelsesplan er et godt redskab for dig som ejendomsejer, til at styre vedligeholdelsen af ejendommen. Det er vigtigt, at kunne styre vedligeholdelsen, da der er penge at spare. Hvis man laver... Read more »
Træstub og rodfræsning

Hvordan foregår en rodfræsning?

Er du ramt at irriterende rødder i din have. Om du er privat, virksomhed eller offentlig institution med en større have tilknytter, har i med garanti på et tidspunkt været generet af... Read more »
Beskyttelse i julen med tyverialarm

Beskyt dit hus over julen

Julen er hjerternes tid, siger de kloge hoved. Desværre er julen også en højtid for indbrudstyve. Luskede personer udnytter, at man godtroende drager afsted på juleeventyr og julehygge i familiens skød. Mens... Read more »