Hvor kan du købe tilbehør til dit høreapparat?

Signia

Selv om dit høreapparat er fra Siemens, så kan du købe tilbehør til det i Signia-butikken i Slagelse, det er nemlig Signia, der har overtaget Siemens produktion af høre apparater og tilbehør.

Du skal dog ikke lade dig narre, for det er stadig de samme produkter og samme kvalitet, som du er vant til.

Målet er den bedste oplevelse for brugerne

Med Signia har målet altid været det samme – et mål som firmaet har arbejdet frem mod i mere end 100 år, nemlig den bedste oplevelse for deres brugere.

Det betyder, at produkterne og teknologien er under konstant udvikling for at optimere den oplevelse, du får som bruger af et høreapparat fra Signia. Netop af den grund er der også stor stolthed og omtanke bag det tilbehør, der kommer fra firmaet. Alt sammen udviklet for at forbedre din oplevelse med det høreapparat, du har.

Trådløst tilbehør med omtanke

Hvor der er et behov, er det naturlige at søge en løsning. Derfor har Signia lavet en lang række tilbehør til høreapparaterne, der kan gøre din oplevelse endnu bedre og hjælpe dig til at få det bedste ud af dit høreapparat.

Trådløs fjernbetjening

Det kan være både svært og irriterende at skulle indstille høreapparatet manuelt. Hvis du skal skrue op og ned for lyden, indstille modtagelsen eller bare tænde og slukke kræver det lidt mere end bare almindelig fingerfærdighed. Det har Signia udviklet en løsning på og med en lille, trådløs fjernbetjening kan du diskret og nemt indstille, tænde eller slukke høreapparatet, når du har brug for det. Den lille fjernbetjening er ikke større end en bilnøgle og passer derfor perfekt i lommen eller pungen, så du altid har den på dig, hvis du skal bruge den.

StreamLine TV

Med dette tilbehør til høreapparat kan du lede lyden fra dit TV direkte ind i høreapparatet og derfor forbedre lydoplevelsen betragteligt. Du kan indstille lyden, så den passer til dine præferencer og sørge for, at du ikke går glip af nuancerne i din yndlingsfilm eller fodboldkampen mellem dine favorithold. Det er let og hurtigt at indstille, og med den tilhørende app kan du styre lydstykren via din mobil på samme måde, som du kender det fra en fjernbetjening.

EasyTek

Alle funktioner samlet i et effektivt og strømlignet design. Stream lyden fra TV, MP3 eller musikafspiller direkte til dit høreapparat. Easytek er både fjernbetjening og streamer i en lille, lækker pakke, der gør alle hverdagens små lyde tilgængelige for dig på en let og funktionel måde. Du har musik, TV og mobil lige ved fingerspidserne og kan let indstille lyden, præcis som du ønsker det.

Køb tilbehør hos Signia

I vores butikker på nettet og over hele landet kan du finde alle de trådløse produkter, der passer til dit høreapparat sammen med renseprodukter, batterier og en række andre ting, der gør din oplevelse med et Signia høreapparat endnu bedre.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *