Indret dig hjem med håndlavede marokkanske fliser

Marokkanske fliser

I Danmark er der rigtige mange hus- og lejlighedsejere. Hver evig eneste dag bliver der opført flere nye huse rundt omkring i landet og antallet af nye lejligheder der står klar til indflytning hver måned er også rigtig højt. Vi kan godt lide at bo godt, pænt og nyt, selvom det koster.

Gennemsnitlig flytter hver eneste dansker rigtig mange gange i løbet af et helt liv. Men der er også mange af os som bygger om, bygger nyt og lign., i stedet for at flytte til nyt hjem. De 2 helt store vindere når det kommer til ombygning er køkken og badeværelse. Det er især disse to rum vi danskere pøser penge i at få istandsat, opgraderet og gjort morderne.

Det giver jo egentlig også rigtig god mening at det er disse 2 rum der bliver prioriteret, da man her kan få en ”fuld” oplevelse af at der er sket en opgradering og forbedring, lige præcis fordi hele rummet bliver skabt på ny. Hvor i mod det jo er sjældnere at man f.eks. giver hele huset en tur, navnlig fordi det ofte er noget mere omfattende og dyrt og man vil også sjældent op-shine udelukkende soveværelset f.eks.

Om man går i gang med badeværelset eller køkkenet, så vil jeg i dette indlæg slå et slag for at man overvejer marokkanske fliser. Marokkanske fliser? Tænker du måske. Jep, det er meget konkret, men det er simpelthen fordi jeg lige har fået øjnene op for de smukke, håndlavede sager.

Jeg faldt over en post på Instagarm, hvor sangeren Lucas Graham har brugt de marokkanske fliser på sit nye badeværelse. Jeg synes det så så smukt ud, så jeg gik med det samme i gang med at lave research og fandt ud af at det ikke bare er almindelige fliser, langt fra, men derimod håndlavede marokkanske fliser, som er ret sjældne her i Danmark, men kan bestilles igennem det danske firma Marokk.

Slidte marokkanske fliser

Jeg blev ret overrasket over hvor mange forskellige fliser der rent faktisk findes af den slags, og der er da ingen tvivl om at det er meget højt på min ønskeliste når vi en dag skal have lavet både vores køkken om, samt vores meget gamle (ret lille) badeværelse.

Der er desuden også meget fed inspiration at finde på Instagram, hvis du bruger hashtagget.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *