Information kan sikre dig nattesøvnen

I Testfabrikken.dks kontinentalsengetest er der lagt stor vægt på, at du får så meget information som muligt, om de senge, der er udvalgt til testen. Alle de modeller, der er valgt ud, er i princippet meget egnede til de flestes behov, men der er stor forskel på opbygningen og dermed også kvaliteten. Du vil finde kontinentalsenge som er meget robuste og som hver især har deres egne styrker og svagheder. Før du investerer mange penge i en ny seng, så skal du lige have et par ord med omkring valg af seng, og hvor vigtigt det er, at du finder en super løsning.

En kontinentalseng er opbygget af en ramme og en bund. Materialerne er typisk træ eller jern/stål, og så er de samlet eller bygget sammen med skruer og lim, eller de er svejset sammen, hvis det handler om jern. Begge materialer, træ og jern, er meget holdbare, og de tåler en del belastning. Svaghederne viser sig ofte i for spinkle konstruktioner i rammen, eller i samlingerne. Har du for eksempel en alt for spinkel ramme i træ, så vil bunden, når den belastes med stor vægt, kunne forskyde rammen, og bunden kan miste sin stabilitet.

Det samme gælder metal. Er det for spinkelt, så kan det også give sig, og det giver også ustabilitet. Det gælder altså om, at finde en seng, som er meget robust og solid i konstruktionen. I vores kontinentalsenge test er alle modeller meget stabile, og deres konstruktioner sikrer, at sengene, uanset belastning er meget stabile.

Når du har kigget modellerne igennem, og du har fundet den helt rigtige seng, så skal du lige huske, at sengen også skal passe til den madras, eller de madrasser du har tænkt dig at bruge. Derfor er størrelsen på sengen også afgørende for dine valgmuligheder.

Sengen er i mange eksperters øjne et af de vigtigste møbler, og det skyldes, at vi bruger mange timer i den. Syv til otte timer om natten, er mange timer, og det kræver en rigtig god seng og madras, for at vi får det bedste ud af tiden. Og tiden skal bruges til at sove, så vores kroppe kan restituere sig til den næste dags udfordringer. Hvis ikke kroppen får den mest optimale hvile, så får det alvorlige konsekvenser for vores liv og dagligdag.

Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvor meget vi investerer i vores seng. Du sidder måske kun tre til fire timer i en sofa, og den vil du gerne give 8.000 kroner for, mens du ikke vil give mere end 3.000 til 4.000 kroner for en seng. Det er en anden måde at tænke på, men bare for at sætte tingene lidt i perspektiv. Tiden i din seng er afgørende vigtig for dit liv, og derfor skal du vælge den helt rigtige seng og madras, så du får mest ud af din investering.

I denne elevationssenge test vil du finde mange muligheder, og det er kun op til dig, hvilken model du foretrækker. Vi har valgt markedets bedste modeller, og så er resten op til dig.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *