Dette skal indgå i en vedligeholdelsesplan

En vedligeholdelsesplan er et godt redskab for dig som ejendomsejer, til at styre vedligeholdelsen af ejendommen. Det er vigtigt, at kunne styre vedligeholdelsen, da der er penge at spare. Hvis man laver vedligeholdelsesplaner på den rigtige måde, så kan det være et brugbart dynamisk redskab, som ejendomsejeren kan gøre meget brug af – også økonomisk. Hvis vedligeholdelsesplanen ikke laves på den rigtige måde, anbefales det, at spare pengene og vente til man kan få lavet vedligeholdelsesplanen på den rigtige måde. Kontakt en rådgiver, hvis du gerne vil have lavet en plan over vedligeholdelse på din ejendom.

 

Derfor skal du have en vedligeholdelsesplan:

Selvom en vedligeholdelsesplan koster penge, så er det en god og fornuftig investering at foretage. Vedligeholdelsesplanen er med til, at give ejendomsejeren et overblik over hvilke udbedringer der skal ordnes samt hvor der trænger til vedligeholdelse. Vedligeholdelsesplaner dækker typisk over 10 år og anbefales at blive opdateret omkring hvert 5. år. En vedligeholdelsesplan er desuden med til at give ejendomsejeren det største udbytte af ejendommen og dens værdi. I sidste ende vil vedligeholdelsesplanen sikre, at ejendomsejeren ikke får et økonomisk tab til et eventuelt salg, da ejendommen bliver holdt ved lige med årene. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at lave en vedligeholdelsesplan, så kontakt endelig en ekspert indenfor området. De står altid klar til at hjælpe med kyndig vejledning og sikrer, at i sammen finder den rette løsning til ejendommen.

 

Vedligeholdelsesplanens indhold:

Der findes en hel generelt procedure for, hvad en vedligeholdelsesplan skal indeholde. Groft set består en vedligeholdelsesplan af byggetekniske detaljer omkring ejendommen, en plan over udgifterne til ejendommen samt en plan for, hvordan vedligeholdelsesplanen skal udføres. På denne måde ved håndværkerne hvad det er, som de skal gå efter, når vedligeholdelsesplaner skal udføres. Samtidig er en vedligeholdelsesplan med til at give ejendomsejeren et overblik over, hvad der skal gøres, hvad det vil koste og hvor lang tid det vil tage.

 

En vedligeholdelsesplan kan laves indenfor bestemte områder. Det mest populære er at lave vedligeholdelse indenfor ejendomsbygninger men kan også laves ud fra udvendige anlæg samt installationer. Vedligeholdelsesplaner kan laves over forskellige årrækker. Det mest normale er at lave en plan over 5, 10 eller 15 år så man sikrer, at forbedringerne bliver lavet indenfor en overskuelig og realistisk tid. Det er typisk et økonomisk spørgsmål hvor lang en tidshorisont der skal være på vedligeholdelsesplanen. Jo flere penge du har, desto kortere en tidshorisont vælger man typisk.

 

 

 

 

 

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *