Spar dyrebar tid med en robotstøvsuger i hjemmet

Gang ordnet af robotstøvsuger

Er du ligesom mange andre danskere har du et forhold til robotstøvsugeren. Enten synes du maskinen er mega smart, som sendt fra himlen, eller også synes du det er noget opreklameret fis, spild af penge, ligegyldig robotisering af en hyggelig opgave, eller lign.

Men lige meget hvilken af grupperne du hører til, kan man ikke komme udenom at den lille maskine bare potentielt virkelig kan spare den gennemsnitlige familie for rigtig rigtig meget tid, og på den måde frigive dyrebar tid, til andre, meget vigtige, aktiviteter/opgaver. Og i dagens Danmark er tid ikke noget der hænger på træerne – antallet af mennesker med stress er stødt stigende, så de fleste vil være enige i at vundet tid er guld værd.

Rent robotstøvsuger gulv

Hvordan og præcis, hvor meget?

Men hvordan og hvor meget præcist, er det robotstøvsugeren kan spare en lille familie for? Jo, det er faktisk rimelig meget. Tager vi, som ovenfor også nævnt, udgangspunkt i en gennemsnitlig familie med far, mor og to børn, der bor i en lejlighed, eller lille hus og holder et nogenlunde rent hjem, ikke klinisk rent, men heller ikke rigtig snavset, vil der om ugen skulle støvsuges to gange.

Alt afhængig af størrelsen på hjemmet (selvfølgelig) vil dette tage ca. en time per gang. Det er altså 2 timer om ugen der bliver brugt på støvsugning. Dvs. 8 timer om måneden. 104 timer om året.

Ja, det er pænt lang tid, bare på at støvsuge. Strammer vi den lidt og siger én omgang støvsugning om ugen er det stadig 52 timer om året. Strammer vi den endnu mere og siger en halv time om ugen, er det 26 timer om året – stadig mange timer.

Og det er her den lille geniale robotstøvsuger selvfølgelig viser sit værd. For anskaffer man sig (en rimelig ordentlig) én kan man altså nøjes med at støvsuge én gang om måneden, max 2. Dvs. 12 eller 24 timer om året, mod de 104 eller 52 timer. Derfor sparer man dyrebar tid med en robotstøvsuger i hjemmet.

 

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *