Vælg miljørigtig emballage (til din webshop)

Når du skal starte en webshop, er en af de ting man er nødt til at bruge penge på er emballage. Alle shops skal bruge en form for emballage til at sende sine ordrer ud til kunderne. Når man skal købe emballage ind til sin shop, er det en rigtig god ide at tænke på miljøet.

En af de ting man kan gøre for at spare på miljøet, er at genbruge pappet. Det pap du får ind fra dine leverandører, kan i de fleste tilfælde sagtens bruges igen til at pakke til dine kunder. Derudover er det tit en mulighed at få lov at overtage pap, fra nogle af virksomhederne i nærområdet.  Der er mange virksomheder der får mere pap ind end de bruger, og det kan du som nyere webshop udnytte ved at overtage. Det er en fordel for jer begge, da de ikke skal bruge tit og kræfter på at skaffe sig af med det – og webshopejeren skal ikke bruge penge på at købe ny emballage.

Vigtigst er dog af man på den måde sparer lidt på miljøet. Ved at mere af de samme pap bliver genbrugt, og der ikke skal produceres nyt sparer man på en masse ressourcer i miljøet, og er på den måde med til at bidrage til et bedre miljø. Mange små gør en stor å, og kan hver enkelt webshop genbruge en masse pap, er det et rigtigt vigtigt slag for miljøet.

Hvilken type emballage skal der bruges i en webshop?

Først og fremmest er det vigtigt at have papkasser. Langt de fleste ting skal sendes i en eller anden form for papkasse, når kunderne skal have deres ordre. Det er en god ide at have papkasser i mange forskellige størrelser, så man har kasser der passer til den ordre man skal sende. På den måde skal man ikke ud at skære papkasser til, så de passer – og får en masse spild af papkasser, det er nemlig heller ikke godt for miljøet.

Tape er også en nødvendighed for at kunne lukke de papkasser der skal bruges. Man kan få mange forskellige typer af tape, men den mest brugte er en helt almindelig brun posttape, når webshops skal sende deres produkter ud til kunderne. Er man interesseret i at ens pakker skal være genkendelige, når de kommer rundt i de forskellige pakkeshops kan det være en fed ting at have ens logo på tapen. Mange steder kan man få lavet tapen med ens eget logo på, og det er en fed lille måde at få vist sit logo til mange forskellige mennesker.

Miljøvenlig pakning kan være en rigtig god ide i en webshop, hvis man er interesseret i at vi skal have et bedre miljø. Mindsker man spild og gør god brug af genbrug af pap kan man komme langt. Derudover kan man vælge at handle hos emballage firmaer som går op i at det emballage der bliver solgt, er miljørigtigt. Her kan det anbefales at tage et kig på Dania Emballage eller Albe Emballage, som er med i sammenslutningen Miljøvenligpakning.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *