Gode råd til en miljøvenlig renovering

Ønsker du er renovere din bolig uden det går ud over miljøet? Read more »

Hold øje online for de bedste priser på inventar til den nye bolig

Det er uundgåeligt, at der er mange udgifter forbundet med at flytte ind i en ny bolig. For det første skal selve købet, lejen eller leasingen finansieres. Dernæst skal man give sig... Read more »

Udvid din bolig med en altan

Står du ofte fra dit lejlighedsvindue og kigger over på dine genboer, der nyder aftensmaden i solens stråler på altanen? En altan er et unikt uderum, der byder på hygge, frisk luft... Read more »

Hvornår bør du energirenovere dine udlejningsboliger?

Det vigtigste ved en udlejningsbolig er, at den tjener penge til dig. Read more »

Koordinering af den omfattende renovering

Der er rigtig mange gode grunde til at renovere. Først og fremmest skal renoveringen jo foretages af æstetiske og funktionelle årsager. Du har sikkert i mange år gået og haft en drøm... Read more »

Derfor skal du bygge en hybrid garage/værksted

Hvis du er en af dem, der ikke allerede har en garage, har du muligheden for at overgå dine vildeste fantasier med en kombination af en garage, værksted og et hobbyrum –... Read more »

Renovering, nybyggeri eller køb af bolig

Hvis du ikke allerede er i besiddelse af din drømmebolig, og har det økonomiske råderum til at sikre dig den, har du ret beset tre muligheder: Købe en ny bolig En omfattende... Read more »

Derfor skal du bygge en altan på hjemmet

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du skal bygge en altan. Vi har samlet de fem vigtigste grunde her for at give dig et billede af situationen, inden du kaster... Read more »

Gør-det-selv eller gør-det-for-mig-løsningen

Overvejer du dine muligheder for hvilken løsning som bedst vil kunne betale sig i forbindelse med dit byggeprojekt? I denne artikel ser vi nærmere på dine muligheder inden for byggeri ved henholdsvis... Read more »
vindue der er pudset

Sådan sikrer du huset mod fugtskader

I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du undgår fugtskader i huset. I løbet af de seneste par år har Danmark været udsat for mere og mere – og ikke mindst... Read more »