Varmepumpe

Giv miljøet en hånd og skift til en varmepumpe

Vi skal passe på vores Jord. Desværre går det kun en vej med klimaet for tiden. Ja, faktisk går det hurtigere ned af bakke for vores klima, end det nogensinde har gjort... Read more »
lampe-energi

Bæredygtige varmekilder til din bolig

Ønsker du at omlægge din nuværende varmekilde til en mere miljøvenlig form, så er du langt fra alene med det ønske. Det er meget oppe i tiden at anstrenge sig for at... Read more »
energi i hjemmet

Hvorfor ikke tænke grønt, når det ikke koster dig noget?

Se dét er ikke blot et godt spørgsmål – det er faktisk også mantraet bag energiselskabet Blue Energy, der så dagens lys tilbage i 2014. Det er efterhånden næsten uundgåeligt at undslippe... Read more »
Elbil

Er en elbil lige så effektiv som en traditionel bil?

Elbiler er på det seneste strøget ind på både det danske og det internationale marked med stor hast. Det tegner rigtig godt for miljøet, da en elbil forurener betragteligt mindre end en... Read more »
Energirapport

Hvad er formålet med en energirapport, og hvordan kan du som køber få glæde af den?

Står du overfor at skulle enten sælge dit hus eller købe et nyt, så er du sikkert allerede nu bevidst om de mange ting, som du skal sørge for at have styr.... Read more »
energi i hjemmet

Sådan kan du spare penge på energi i hjemmet

I 2018 er et af de store omdiskuterede emner især indenfor politik; klimakrisen. Procentdelen af vælgere der vurderer miljøbeskyttelse til at være et af Danmarks vigtigste politiske problemstillinger, er steget fra 12%... Read more »
pillefyr

Sådan vælger du det rette pillefyr

Er du en af dem, der er ved at undersøge mulighederne og fordelene ved at gå over til pillefyr som varmekilde? I så fald, vil du finde denne artikel yderst interessant og... Read more »
solenergi

Solceller er gode for miljøet

Der er rigtig mange mennesker i dag, der gerne vil have solceller på deres huse. Dette er også rigtig smart, da disse solceller kan producere elektricitet ud fra solens lys. Solceller skaber... Read more »

Spar penge med grøn energi

Som udgangspunkt kan det virke som en stor investering, hvis man ønsker at omdanne nogle af sine energikilder i hjemmet til grønne energikilder. Read more »

Derfor skal du vælge et energivenligt amerikaner køleskab

Energivenlige hvidevarer har aldrig været mere populære end lige nu. Og det er der en ganske god grund til. Der er nemlig mange penge at spare på forbruget ved at vælge et... Read more »