Hjælp med at passe på miljøet: Disse ting skal aldrig i kloakken

Der er mange ting du kan gøre, for at gøre din del for miljøet. Og det er vigtigt at du gør det. Selvom mange blot kimser af denne idé og fuldstændig afskriver vigtigheden af at være miljøbevidst, er der god grund til at lytte til de mange råd. Særligt fordi at det sjældent kommer til at koste dig meget, at rent faktisk passe på planeten. dette gælder både når det kommer til økonomi og anstrengelse. Det er nemlig både billigt og nemt at passe på miljøet. Og hvis dette er tilfældet, er der ikke længere nogen undskyldning overhovedet for ikke at gøre din del. Din del er nemlig ikke nødvendigvis en stor del. Du behøver ikke gå til protester og blive politisk aktiv. Det eneste du personligt skal gøre, er at holde øje med de små ting du gør i hverdagen der er potentielt skadelige. Det er de små ting, som at lade være med at forurene naturen, slukke lyset når man ikke bruger det, og ikke at smide ikke-nedbrydelige genstande i kloakken.

 

Gør din del for at hjælpe miljøet

Det er så nemt at være en god person, at der ikke er nogen grund til ikke at være det. En anden god gerning du kan gøre indenfor dette område, er noget så simpelt som at sprede budskabet. Bed dine venner om at samle deres affald op, eller mind dine forældre om at spare på strømmen. Ingen god gerning er for lille til at betyde noget. Det hele tæller og kan i sidste ende tælles sammen til en overraskende stor indvirkning man har haft. Selvom det kan virke ligegyldigt blot at slukke én enkelt lampe, er dette noget der er en del af en større udvikling. Pludselig bliver det en vane at slukke alle ens lamper. Og hvis alle ville gøre blot de små ting, vil dette lynhurtigt blive en ekstrem vigtig udvikling. Nogle ting man gør er naturligvis ikke så meget en hjælp, som det blot er at stoppe sig selv fra at forurene. Her er én af de største syndere, at smide ting i kloakken der ikke kan nedbrydes.

 

Pas på hvad du putter i din kloak

Visse ting må man ikke smide i kloakken, og her er et godt eksempel et kondom. Det tager naturen flere år at nedbryde et kondom, og derfor er det vigtigt at disse ryger i skraldespanden. Her kan de nemlig blive sendt til genbrug, hvor de bliver skaffet af vejen på en ordentlig måde. Køb dine kondomer her, og læs eventuelt mere om materialerne, så du selv kan undersøge hvor længe det tager naturen at nedbryde denne form for materiale. Det er vigtigt at tage ansvar for hvad man gør, men vigtigst af alt er at stoppe sin egen skadelige adfærd. Stop med at forurene havene, ved ikke at smide dit kondom i kloakken. Træf en ansvarlig beslutning og skil dig af med plastik og latex på den rigtige måde.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *