Kærestepar går tur med deres hunde

Sådan kan du komme mere ud i naturen med en hund

Hunden er og bliver menneskets bedste ven, og man skal ikke være i tvivl om, hvor meget det kan booste ens livskvalitet at få en firbenet følgesvend. Med en hund er der... Read more »
Vestktysten af danmark med strand

Steder i Danmarks natur du burde opleve

Har du lige investeret i en fuglekikkert, du gerne vil til at bruge? Du har måske fået kikkerten i gave. I så fald skal du bare komme afsted. Det eneste, vi ikke... Read more »
klimamarch

Sådan spreder du klimavenlige budskaber med badges med eget design på

Er du særligt interesseret i klimaet? Har du været til flere klimademonstrationer? Eller vil du måske bare gerne vise, at du holder særlig meget af klimaet? Du kan for så vidt være... Read more »
Gammeldags lyspære i mørkt rum

Derfor er LED-lys bedre for miljøet

Har du også længe overvejet, om du skulle udskifte de gamle glødepærer i dine lamper med LED-pærer? Du har måske hørt, at LED-lys er bedre for miljøet, og at det endda også... Read more »
To guld ringe ligger på en åben bog

Sørg for at dine smykker er af god kvalitet, så de er bedre for miljøet

Er du også helt pjattet med smykker? Smykker er fantastiske og kan lynhurtigt pifte et ellers kedeligt outfit op. Hvis man er vild med smykker, er man sikkert også hele tiden på... Read more »
Bambus står i spandevis

Derfor er bambus strømper det mest miljøvenlige valg

Hvis der er én type beklædningsgenstand, som både mænd og kvinder anvender mest året rundt, er det strømper. De kan bruges i støvler, sko, til træning, derhjemme, på jobbet, i fritiden og... Read more »
Blad og briller ligger på madras

Vælg en seng, der er svanemærket

Nattesøvnen er noget af det allervigtigste i din hverdag. Det føles måske ikke sådan, men en god søvn hver nat er alfa og omega for, at du kan fungere i løbet af... Read more »
Smykker i god kvalitet på kvinde

Køb smykker i god kvalitet – og skån klimaet

Vi har alle set dem. De her billigge smykker der kan købes i alt fra fysiske butikker, på markedspladser og online alle steder i verden. De kan være utrolig flotte – for... Read more »
Solceller

Få råd til miljøforbedringer

Der er ikke nogen tvivl om, at vores kære jord er i store problemer, hvis vi ikke snart begynder at ændre den måde, vi lever på. Det kan godt være lidt svært... Read more »
Guldring hænger på gren

Derfor skal du købe smykker og ure af god kvalitet

Smykker og ure har altid været en populær trend, og det vil de helt sikkert også blive ved med at være. Og det skyldes typisk, at det er ting, du bruger igen... Read more »