Sådan spreder du klimavenlige budskaber med badges med eget design på

klimamarch

Er du særligt interesseret i klimaet? Har du været til flere klimademonstrationer? Eller vil du måske bare gerne vise, at du holder særlig meget af klimaet?

Du kan for så vidt være en af de tre grupper – og mange flere – svaret vil stadig være det samme. Du skal have lavet badges med dit eget design.

Klimakampen er vores alle sammen kamp, den er ikke rettet mod nogle mere end andre. Så hvis du måske ikke kan indfinde dig med de badges og andet, du kan finde nu, så lav dine egne.

Det kunne være, de blev populære.

Find de bedste argumenter eller slagord

Reklameartikler og tryksager som et klimabadge er, er en rigtig god måde, ikke bare vise sin sympati med klimaet, men også til at sige huske andre mennesker på, at vores handlinger har en kæmpemæssig effekt.

Så når du laver dine badges, skal du have tænkt dig grundt over, hvad du gerne vil sige.

Først og fremmest skal du have styr på, om det skal være tekst eller måske noget grafisk. Men faktisk skal du allerførst have styr på, hvad du overhovedet har tænkt dig at sige.

Kan du finde på et virkelig godt argument, der kan kortes ned til nogle slagord. Kan du illustrere klimabevægelsen med et billede? Og kan du gøre det, samtidig med at det stadig er originalt?

Vi drukner i klimadebatter, reklamer, gode råd og slagord om klimaet, så hvad er lige netop din vinkel her? Hvordan kan du udsige noget, der både er interessant og giver anledning til handling.

For det netop det, du ønsker, dit badges skal kunne. Det skal gøre os klar til at handle, ikke skræmme, informere, trøste eller forlange, men gøre os villige til handling. Det er en meget svær opgave – så tag dig god tid.

Få bestilt badges med tekst eller design

Når du så mener, du har løst den. Du har billedet eller du har teksten, som du mener er helt perfekt til den situation, vi står i netop nu.

Så er det tid til næste skridt i din produktion af reklameartikler. Nu går du fra at have ideen, have teksten, have billedet til at skulle gøre det konkret.

Du skal forsøge at flette det ind på et badges, der ikke er særlig stort og som stadig skal kunne klare at blive set og forstået i forbifarten. Tryksager er utrolig svære at få til at passe, så det spiller, som du ønsker.

Bær dit badge med stolthed

Det sidste skridt er selvfølgelig, at du får dine reklameartikler lavet.

Du får dem sendt til din adresse, måske skal de deles ud, eller måske skal du bare have en stor kasse klar til den næste demonstration.

I hvert fald har du nu de reklameartikler, der skal hjælpe dig i din klimakamp, i vores klimakamp. Så er det med at håbe, at du ikke er den eneste, der synes dine badges er noget ved og gør os klar til klimahandling.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *