Bygning af mursten med tagrender

Dine tagrender kan hurtigt blive fyldt med skidt

Hvert år skal danske tagrender stå imod mange tons regn, sne og slud, som skal ledes væk fra ejendommen, så der ikke opstår vandskade. Og her er træer og blade en absolut... Read more »
Gynge i have

Skab en grøn og naturlig have

Der findes ikke noget bedre, end at kigge ud i haven en forårsmorgen og se en smuk, naturlig have. Blomsterne folder sig smukt ud mellem forskellige nuancer af stedsegrønt og forårsgrønt. Humlebier... Read more »
Signia

Hvor kan du købe tilbehør til dit høreapparat?

Selv om dit høreapparat er fra Siemens, så kan du købe tilbehør til det i Signia-butikken i Slagelse, det er nemlig Signia, der har overtaget Siemens produktion af høre apparater og tilbehør.... Read more »
Træhus

Vær i ét med naturen ved at bo i et træhus

Som naturentusiast finder du sikkert også stor glæde i at opholde dig i naturen. Måske er du også en af dem, som tit drager på ferie ind i naturen, for eksempel ved... Read more »
Miljøvenlig bolig

Skån miljøet med en miljørigtig bolig

Vi lever i dag i en verden med stor fokus på miljø og klima. Dette er ikke uden grund, da vi gennem mange år har påvirket netop miljøet vi lever i negativt.... Read more »
Indretning i træ

Brug træ som et miljøvenligt alternativ – i din boligindretning

Er du glad for boligindretning, men prøver samtidig at tænke på flere miljøvenlige alternativer i din hverdag? Så kan du passende overveje at brug træ frem for andre kunstigt fremstillede materialer. Det... Read more »

Bliver du lokket?

Online casinoer lokker dig med diverse bonusser og free-spins. Det gør de for, at få dig til at vælge netop deres side frem for alle mulige andre spil hjemmesider. Dette er en... Read more »
bliv forsikret nu

Bliv klogere på valg af forsikring og bredbånd

Når man træder ind i de voksenes rækker, vil der pludselig være en lang række ting, som der forventes, at man har styr på. Da man ofte bliver kastet ud i denne... Read more »
Boligkøb

5 ting, som du skal have styr når du køber bolig

Er du ved at finde din drømmebolig? Boligkøb er en stor beslutning, og for at få succes med dit boligkøb, er der forskellige aspekter, som der skal være styr på. I denne... Read more »

Pas på dit hjem og miljøet med en kokosmåtte

Hele året slæbes der store mængder jord og snavs med indenfor. Vand fra regnvejrsdage og snesjap i vintermånederne. Derfor er det næsten uundværligt at have en dørmåtte, der kan opsamle skidt og... Read more »