bliv forsikret nu

Bliv klogere på valg af forsikring og bredbånd

Når man træder ind i de voksenes rækker, vil der pludselig være en lang række ting, som der forventes, at man har styr på. Da man ofte bliver kastet ud i denne... Read more »
Boligkøb

5 ting, som du skal have styr når du køber bolig

Er du ved at finde din drømmebolig? Boligkøb er en stor beslutning, og for at få succes med dit boligkøb, er der forskellige aspekter, som der skal være styr på. I denne... Read more »

Pas på dit hjem og miljøet med en kokosmåtte

Hele året slæbes der store mængder jord og snavs med indenfor. Vand fra regnvejrsdage og snesjap i vintermånederne. Derfor er det næsten uundværligt at have en dørmåtte, der kan opsamle skidt og... Read more »

3 ting du kan brug din næste weekend på der hjemme

  Efteråret har ramt os og derfor er der mange som søger indendørsaktiviteter til de mere kolde og grå dage. Selvom der ikke længere er mulighed for sol og strand, så er... Read more »

Få styr på kontoret

Er du ved at få indrettet kontoret? Der er vigtigt for den enkelte medarbejder at kontoret er udstyret med de rette kontorartikler således, at medarbejderen kan udføre sit arbejde så godt som... Read more »

Gode råd og tips til den moderne bolig

I et samfund hvor livets rammer ofte er meget volatile, og hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde tidligere, skal det ikke undervurderes, hvor vigtigt det er, at man har en bolig, hvor... Read more »

Information kan sikre dig nattesøvnen

I Testfabrikken.dks kontinentalsengetest er der lagt stor vægt på, at du får så meget information som muligt, om de senge, der er udvalgt til testen. Alle de modeller, der er valgt ud,... Read more »

Sådan vælger du den helt rigtige seng og madras

Det er utroligt vigtigt, at man sørger for at have den helt rette seng samt madras, så man er sikret en god nattesøvn hver eneste nat. Såfremt du vælger en seng, der... Read more »
sort bænk med hvide håndklæder

3 Ideer til en anderledes weekend derhjemme

Sommeren er ved at være forbi, og det er efterhånden slut med grill på terrassen hver weekend og en masse udendørsarrangementer. Vi går mod køligere og mørkere tider, og i denne artikel... Read more »

5 ideer til aftensmaden

Det kan sommetider være svært lige at finde ud af hvad man skal have at spise og oftest så finder man først ud af det når man står nede i Netto og... Read more »