Gammeldags lyspære i mørkt rum

Derfor er LED-lys bedre for miljøet

Har du også længe overvejet, om du skulle udskifte de gamle glødepærer i dine lamper med LED-pærer? Du har måske hørt, at LED-lys er bedre for miljøet, og at det endda også... Read more »
To guld ringe ligger på en åben bog

Sørg for at dine smykker er af god kvalitet, så de er bedre for miljøet

Er du også helt pjattet med smykker? Smykker er fantastiske og kan lynhurtigt pifte et ellers kedeligt outfit op. Hvis man er vild med smykker, er man sikkert også hele tiden på... Read more »
Bambus står i spandevis

Derfor er bambus strømper det mest miljøvenlige valg

Hvis der er én type beklædningsgenstand, som både mænd og kvinder anvender mest året rundt, er det strømper. De kan bruges i støvler, sko, til træning, derhjemme, på jobbet, i fritiden og... Read more »
Blad og briller ligger på madras

Vælg en seng, der er svanemærket

Nattesøvnen er noget af det allervigtigste i din hverdag. Det føles måske ikke sådan, men en god søvn hver nat er alfa og omega for, at du kan fungere i løbet af... Read more »
Smykker i god kvalitet på kvinde

Køb smykker i god kvalitet – og skån klimaet

Vi har alle set dem. De her billigge smykker der kan købes i alt fra fysiske butikker, på markedspladser og online alle steder i verden. De kan være utrolig flotte – for... Read more »
Solceller

Få råd til miljøforbedringer

Der er ikke nogen tvivl om, at vores kære jord er i store problemer, hvis vi ikke snart begynder at ændre den måde, vi lever på. Det kan godt være lidt svært... Read more »
Guldring hænger på gren

Derfor skal du købe smykker og ure af god kvalitet

Smykker og ure har altid været en populær trend, og det vil de helt sikkert også blive ved med at være. Og det skyldes typisk, at det er ting, du bruger igen... Read more »
Togskinder i rød solnedgang i udlandet

Sådan rejser du mere bæredygtigt

Er du, ligesom rigtig mange andre, interesseret i at blive mere miljøvenlig? Der er mange ting, man kan gøre for at få en mere bæredygtig hverdag, og dine rejser er ikke nogen... Read more »
Skov med et vandløb i

Drik vand direkte fra naturen med en Grayl Purifier

Er du til fritidsaktiviteter, og opholder du dig ofte i naturområder på fx teltture, i forbindelse mes sportsaktiviteter eller lignende? Så er en Grayl drikkedunk et fuldstændig uundværligt værktøj at have med... Read more »
Person holder kondom i hånden

Ved du, hvad du skal gøre af dit kondom?

Smide det i toilettet? Nej! For alt i verden lad være med det. Vores kloaker kan ikke holde til at blive brugt som skraldespande. Det jo også derfor, vi har – skraldespande.... Read more »