Elbiler er gode for miljøet

Bliv et miljøvenligt firma og skift firmabilerne ud med elbiler

Der er mange gode grunde til at blive et miljøvenligt firma og skifte firmabilerne ud med elbiler. Herunder kommer der flere gode grunde til at det er en god ide 7 grunde... Read more »
underkjoler

Brug underkjoler til kvinder af flere årsager

Måske tænker du, at det er lidt mormor at gå med underkjole, men det er faktisk både moderne og virkelig praktisk at have sådan en på. Desuden er det super lækkert og... Read more »
Miljø

Beskyt dit barn og miljøet, når du køber legetøj

Mens dit barn er småt, så elsker det at lege. Børn kan faktisk lege med de fleste ting, fordi de har så livlig en fantasi. Men der er alligevel intet, der vækker... Read more »
Legetøj

Miljøvenligt legetøj

Opmærksomheden omkring miljøvenligt legetøj er blevet større i takt med at den generelle opmærksomhed på miljøet stiger. Vi køber økologisk, sortere vores skrald, sparer på vand og energi så selvfølgelig skal legetøjet... Read more »
Børnetøj

Økologisk børnetøj til den miljøbevidste forælder

Der er ingen tvivl om, at vi finder os i en tidsalder, hvor miljøet er på vores alles tunger og tanker. Derfor er det også naturligt, at man som forælder vil gå... Read more »

Spar penge med grøn energi

Som udgangspunkt kan det virke som en stor investering, hvis man ønsker at omdanne nogle af sine energikilder i hjemmet til grønne energikilder. Read more »

3 brancher hvor miljøvenlig produktion gør en stor forskel

Fokusset på miljø og klima bliver fortsat kun større og større. Dette skyldes mest af alt, at man er begyndt at mærke de konsekvenser, der følger med menneskets enorme forbrug og uansvarlige... Read more »

Hjælp med at passe på miljøet: Disse ting skal aldrig i kloakken

Der er mange ting du kan gøre, for at gøre din del for miljøet. Og det er vigtigt at du gør det. Selvom mange blot kimser af denne idé og fuldstændig afskriver... Read more »

Sådan holder du miljøet in mente under gør-det-selv projekter

Når man står konfronteret med et gør-det-selv projekt, er tankerne ikke just centrerede omkring hvorvidt ens projekt er miljøbevidst. Her tænker man oftest mere på hvordan udførelsen skal udfolde sig, samt mindst... Read more »

Findes der miljøvenligt bredbånd?

Internettet i dit hus kan leveres på flere måder. Der findes COAX via. TV-antennestik. xDSL som er bredbånd via telefonstik, mest kendt som ADSL. Derudover kan du også vælge mobilt bredbånd eller... Read more »