Smykker i god kvalitet på kvinde

Køb smykker i god kvalitet – og skån klimaet

Vi har alle set dem. De her billigge smykker der kan købes i alt fra fysiske butikker, på markedspladser og online alle steder i verden. De kan være utrolig flotte – for... Read more »
Solceller

Få råd til miljøforbedringer

Der er ikke nogen tvivl om, at vores kære jord er i store problemer, hvis vi ikke snart begynder at ændre den måde, vi lever på. Det kan godt være lidt svært... Read more »
Guldring hænger på gren

Derfor skal du købe smykker og ure af god kvalitet

Smykker og ure har altid været en populær trend, og det vil de helt sikkert også blive ved med at være. Og det skyldes typisk, at det er ting, du bruger igen... Read more »
Togskinder i rød solnedgang i udlandet

Sådan rejser du mere bæredygtigt

Er du, ligesom rigtig mange andre, interesseret i at blive mere miljøvenlig? Der er mange ting, man kan gøre for at få en mere bæredygtig hverdag, og dine rejser er ikke nogen... Read more »
Skov med et vandløb i

Drik vand direkte fra naturen med en Grayl Purifier

Er du til fritidsaktiviteter, og opholder du dig ofte i naturområder på fx teltture, i forbindelse mes sportsaktiviteter eller lignende? Så er en Grayl drikkedunk et fuldstændig uundværligt værktøj at have med... Read more »
Person holder kondom i hånden

Ved du, hvad du skal gøre af dit kondom?

Smide det i toilettet? Nej! For alt i verden lad være med det. Vores kloaker kan ikke holde til at blive brugt som skraldespande. Det jo også derfor, vi har – skraldespande.... Read more »
Kvinde tager billeder i naturen

Tag nogle flotte billeder af naturen

Vil du gerne forevige alle dine fantastiske minder og oplevelser i naturen? Der er vel ikke nogen bedre måde at gøre dette på end at få fremkaldt alle de smukke billeder, du... Read more »
Mange forskellige grøntsager ligger på bord

Sådan gør du din madlavning miljøvenlig

Mange mennesker begynder i højere og højere grad at omlægge deres liv til fordel for miljøet. Det betyder, at de er nødt til at tænke i nye baner for, hvordan deres dagligdag... Read more »
Flotte orange drinks med is og glas ved siden

Sådan laver du miljøvenlige og økologiske drinks med egen bartender – 3 enkle steps

Vi ved efterhånden, at vores verden ikke holder længe, hvis ikke vi bliver mere miljøvenlige. Derfor er der så stor interesse for vores miljø, og derfor også for økologi. Man bliver nødt... Read more »
Kondomer indpakket i sølv plastik

Sådan adskiller du dig med miljøvenlige kondomer

Den grønne bølge har fulgt danskerne helt ind i soveværelset. Det stigende fokus på bæredygtighed og klimaforandringerne har nemlig betydet, at danskerne også tænker miljørigtigt under lagnerne. Der er i de seneste... Read more »