energi i hjemmet

Sådan kan du spare penge på energi i hjemmet

I 2018 er et af de store omdiskuterede emner især indenfor politik; klimakrisen. Procentdelen af vælgere der vurderer miljøbeskyttelse til at være et af Danmarks vigtigste politiske problemstillinger, er steget fra 12%... Read more »
pillefyr

Sådan vælger du det rette pillefyr

Er du en af dem, der er ved at undersøge mulighederne og fordelene ved at gå over til pillefyr som varmekilde? I så fald, vil du finde denne artikel yderst interessant og... Read more »
solenergi

Solceller er gode for miljøet

Der er rigtig mange mennesker i dag, der gerne vil have solceller på deres huse. Dette er også rigtig smart, da disse solceller kan producere elektricitet ud fra solens lys. Solceller skaber... Read more »

Spar penge med grøn energi

Som udgangspunkt kan det virke som en stor investering, hvis man ønsker at omdanne nogle af sine energikilder i hjemmet til grønne energikilder. Read more »

Derfor skal du vælge et energivenligt amerikaner køleskab

Energivenlige hvidevarer har aldrig været mere populære end lige nu. Og det er der en ganske god grund til. Der er nemlig mange penge at spare på forbruget ved at vælge et... Read more »

Bidrag til et grønnere Danmark

Der er kommet et massivt fokus på miljøforandringer og miljøforbedringer de seneste år. Derfor skal vi da også alle tage del i at passe på miljøet, før det er for sent. Læs... Read more »

Restauratører kan spare penge og skåne miljøet med den rette industriopvaskemaskine

  For små og mellemstore virksomheder, restauratører og cafeejere er der store besparelser at hente i den daglige drift ved, at fokusere på miljørigtige og energivenlige elektronikprodukter. Især hvidevarerne er den produktgruppe... Read more »

Hvordan virker solceller?

Flere og flere husstande benytter sig af solceller for at være miljøbevidste, samtidig med at der er en økonomisk gevinst at hente. Men hvordan fungerer solceller? Read more »

Hvad er grøn energi?

Miljøet og klimaet er blandt de mest omtalte emner de seneste år. Vi skal passe på miljøet og en af de måder, vi skal gøre det på er via grøn energi. Men... Read more »

Kan et solcelleanlæg tjene sig selv ind igen?

Solcelleanlæg bliver mere og mere populære, fordi folk gerne vil spare penge, mens de er miljøbevidste. Men er et solcelleanlæg egentlig en god investering? Vi kigger nærmere på de økonomiske aspekter, der... Read more »