3 ting du kan brug din næste weekend på der hjemme

 

Efteråret har ramt os og derfor er der mange som søger indendørsaktiviteter til de mere kolde og grå dage. Selvom der ikke længere er mulighed for sol og strand, så er der stadigvæk mange sjove ting, som man kan tage sig til. Læs i denne artikel om tre forskellige aktiviteter, som du kan kaste dig ud i den næste weekend.

 

Sving penslen på lørdag eller søndag

 

Du kan udforske den højre side af din hjerne, som er kendt for blandt andet kreativitet, intuition og kunst. Det er både sjovt og sundt at male og det kræver ikke særligt dyre materialer. Derudover kan du hjælpe at male et par timer lørdag eller søndag, eller måske hele weekenden, hvis du for alvor bliver bidt af det.

 

Du kan forbedre både din hukommelse og kommunikationsevne ved at svinge penslen. Hvis du føler dig lidt som Bambi på glatis, så kan du også få hjælp i begyndelsen. Se f.eks. dette malekursus for begyndere. Der er så mange fordele ved at male, at du sikkert vil male både i denne weekend samt den næste.

 

Lær at spille på et nyt instrument

 

En anden ting, som du kan lære online, er at spille guitar. Takket være diverse videolektioner kan du lære at spille sange såsom Ed Sheeran hittet ”Shape of You.” Hvis du er helt nybegynder, kan du også starte ud med børnesangen ”Se den lille kattekilling”, som kun skal spilles med to akkorder. Der er over 9000 videoer som dukker op, hvis man søger på ”lær at spille på guitar” på YouTube, så der er nok at gå i gang med i weekenden.

 

Perleplader er også for voksne

 

Du kan også være kreativ med perleplader. Selvom du måske ikke er barn længere, så er der stadigvæk mange, som er langt over teenagealderen, som afstresser ved at lægge perler. Som barn var du måske vant til at der skulle lægges perler på hele pladen, men mange voksne finder glæde i at lave mønstre som tænker udenfor rammerne.

 

Der findes endda et eksempler på mænd som lægger perler, på trods af flere ser det som en kvindeting. Det kan f.eks. være en del af et rygestop, hvor du lukker af for resten af omverden og altså bare hygger dig med perlerne i alle regnbuens farver.

 

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *