Brug træ som et miljøvenligt alternativ – i din boligindretning

Indretning i træ

Er du glad for boligindretning, men prøver samtidig at tænke på flere miljøvenlige alternativer i din hverdag? Så kan du passende overveje at brug træ frem for andre kunstigt fremstillede materialer. Det kan godt betale sig at investere i et godt håndværk, så at man ikke konstant skal ud at forbruge noget nyt, når det er, at det går i stykker. Træ er desuden et meget smukt og behageligt materiale at kigge på, samt at røre ved, da det jo er et helt naturligt materiale. Når man bruger træ frem for andre kunstigt fremstillede materialer, så gør det at man bruger materialer som er 100 % bionedbrydeligt. Boligindretning i træ er desuden hipt og boheme. Hop med på den nye, grønne bølge med boligindretning i træ.

Læs videre, og få tips og tricks til hvordan du indretter med træ, samt hvordan du generelt gør gode ting for miljøet.

Boligindretning i træ – sådan her

Gør op med dig selv, at fra nu af bruger køber du kun dine boligindretnings ting i træ, som skal holde i mange år. Det værste du kan gøre, er at gå ud at forbruge mere og mere plastik. Har du lige været ude at købe nye plastik stole, så kan det selvfølgeligt ikke betale sig for miljøet, at du smider disse ud, og køber nogle nye i træ. Nej, er de købt, så er de købt. Men er der noget som alligevel skal udskiftes, grundet nedslidning, eller at du har fået et nyt behov, eller noget er gået i stykker, så kan du gå ud at købe det i træ.

I dag kan du få alskens ting i træ. Du kan fx få salt og peber kværn i træ, som også pynter og giver et fint look. Ligeledes kan du få en lampe i træ, så at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken miljøet eller med din boligindretning. Boligindretning i træ giver dig mulighed for at passe godt på miljøet, og samtidig være stilren.

Mangler du et vægur? Så kan det sagtens betale sig at købe et kvalitetsur i træ. Et træur et stilrent og miljøvenligt. Det er desuden en essentiel del af en dagligstue – i hvert fald i dets klassiske forstand, før vi fik smartphones og digitalur over alt. Det kan være en rigtig god ide at overveje hvad du eller kan bruge af boligindretning i træ.

Miljøvenlig på andre aspekter

Helt generelt så handler det om at være miljøvenlig og om ikke at forbruge, men derimod investere i gode materialer, som holder længere. man skal også kunne fokusere på andre aspekter af at være miljøvenlig. Eksempelvis er det meget CO2 udledende at flyve. Overvej derfor i stedet en bilferie eller en cykelferie. Begge ting – især cykelferien – giver mindre CO2 udslip.

Brug træ i din boligindretning, frem for at du skal gå ud og købe kunstigt fremstillede materialer, som ikke er bionedbrydeligt. Boligindretning i træ er vejen frem, hop gerne med på den grønne bølge.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *