Har I overvejet at få en ny administrativ medarbejder? Få et digitalt stempelur i stedet

Mange virksomheder holder stadig fast i det gammeldags stempelur, hvor de ansatte skal stemple ind manuelt, når de kommer, og huske at stemple ud, inden de går. Det har virket i årtier, så mange har den holdning, at det ikke er nødvendigt at skifte. Men det kræver også en del administration at holde styr på, om de ansatte nu har arbejdet så meget som de skal. For har de holdt ferie, og har de holdt nok ferie eller for lidt? Har de været meget syge? Eller har de slet ikke været syge? Alt sådan noget kan et manuelt stempelur ikke fortælle.

For at holde styr på det hele, kan det være, at I har overvejet at hyre en ny administrativ medarbejder, der kan hjælpe med det. Men det ville være en dårlig ide. Det er en meget bedre investering, at I anskaffer et digitalt stempelur til virksomheden. Der kan de ansatte stadig stemple ind og ud, men uret gør det meget nemmere at overskue, hvor meget de enkelte har arbejdet, været fraværende og lignende. Det gør det langt nemmere, når der skal udbetales lån. Derfor har I slet ikke brug for en administrativ medarbejder mere.

Mulighed for at registrere de ting, som I har brug for

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke tillæg der er til lønnen. Er det et sted, hvor der er meget støj, kan det for eksempel være, at der er nogle medarbejdere, der får støjtillæg. Hvis det er et sted, hvor der er mange, der arbejder om aftenen og om natten, får de et tillæg for det. Det kræver også lang tid at finde ud af det, når I har valgt et gammeldags stempelur.

Hvis I i stedet for siger: ”Vi bruger et moderne stempelur”, vil en lang række af jeres problemer pludselig være løst. Med det moderne, digitale stempelur er det nemt at lægge de ekstra tillæg til personalets løn. Når de stempler ind om aftenen, kan der derfor automatisk blive lagt et aftentilllæg på. Det igen med til at gøre det meget nemmere at regne ud, hvor meget den enkelte ansatte skal have i løn.

Et digitalt stempelur er alle pengene værd

Du har nok efterhånden regnet ud, at det er virkelig smart for dig, at I har et digitalt stempelur i virksomheden. Det er virkelig noget, der kan spare jeres administrative personale for meget arbejde. Det vil derfor være alle pengene værd i forhold til, hvor meget I kan effektivisere i virksomheden. Selvom et digitalt stempelur er lidt af en investering, er det dermed en investering, der tjener sig selv hjem igen.

Det vil derfor være en god ide, at I ser på, om der ikke kan blive plads i budgettet for i år til, at I anskaffer det digitale stempelur. Det vil virkelig være med til at få jeres virksomhed med ind i det nye årtusinde og gøre jeres arbejdsgange meget lettere og meget enklere.

 

 

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *