Tøj til de aktive

Det hele begyndte i år 1922, hvor Aclima startede virksomheden, der producerer outdoor tøj, som også anvendes til militær brug. Aclima er en norsk familieejet virksomhed, og produktionen af beklædning af både herretøj og dametøj sker – som det altid har gjort – i Norge i bunden af et fjeld. Aclima er altså hele tiden tæt på naturen og kan derfor konstant kontrollere deres produkter under realistiske forhold.

100% Merino-uld

Tøj fra Aclima er baseret på 100% Merino-uld. Dette materiale er helt essentielt for militæret, når de skal sende deres styrker ud til de mange klimaforhold, der er i verden. Merino-uld er en sikker beklædning, som er yderst behagelig, og som fungerer i al slags vejr – selv de mest voldsomme af slagsen. Dér har du svaret på, hvorfor Aclimas beklædning til fritidsaktiviteter er helt ideelt.

Til professionelle udøvere og militær

Formålet med Aclima er, at tøjet kan anvendes til outdoor, det gælder både militære styrker me for eksempel også elitesportsudøvere. Et nøgleord hos det norske firma er funktionalitet. Hos firmaet sidder kyndige designere, som kreerer tøjet, der egner sig til alle former for fritidsaktiviteter i al slags vejr.

Så er du outdoor-entusiast, som elsker naturlivet, så er produkter fra Aclima et oplagt valg. Det kan være svært at komme afsted til løb, klatring, fiskeri eller andre udendørs fritidsaktiviteter når der er koldt og blæst udenfor. Men med Aclima bliver det mere overskueligt, da tøjet holder på varmen, samtidig med det er funktionelt.

Aclima samarbejder med det norske forsvar og har derfor kunnet udvikle tøj, som kan bruges til militære formål. Brandet har indtaget en fast plads som leverandør af outdoor tøj til militære enheder og professionelle sportsudøvere. Og det er en stor anerkendelse. Faktisk har Aclima vundet prisen Skandinavian Outdoor Award.

Hvorfor er uld anvendeligt som outdoor tøj?

Uldtøj er med til at holde på din kropstemperatur – uanset om tøjet bliver drivvådt – for det lukker vandet ude. Merino-uld er yderst behageligt at have på, da det ikke klør, som andet uld ellers kan gøre. Serier, som du kan få hos Aclima, er blandt andet:

  • Aclima Warmwool
  • Aclima Woolnet
  • Aclima Hotwool

Aclimas sammensætning af såkaldte naturlige fibre og syntetiske fibre er med til at skabe den gode kvalitet. Denne kombination af fibre er med til at gøre tøjet holdbart og slidstærkt.

Eftersom Aclima er blandt de førende brands inden for outdoor tøj, så arbejderne medarbejderne hos det norske firma altid på højtryk. Virksomheden er i hele tiden i udvikling, og de handler hurtigt på det. Der kommer forbedrede udgaver af deres produkter hver sæson. Men en ting er sikkert. Aclima går aldrig på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *