Restauratører kan spare penge og skåne miljøet med den rette industriopvaskemaskine

 

For små og mellemstore virksomheder, restauratører og cafeejere er der store besparelser at hente i den daglige drift ved, at fokusere på miljørigtige og energivenlige elektronikprodukter. Især hvidevarerne er den produktgruppe hvor, der er mest at spare, og det er ikke kun på den korte bane, men også på lang sigt.

Ved at skifte de produkter er der bliver brugt utroligt meget i det daglige, kan strømregningen mindskes markant og man gør samtidigt miljøet en tjeneste. Men det den måske største og mest mærkbare ændring der kan spores, ligger i den daglige drift og arbejdsrutiner. Ved køb af kvalitets industriopvaskemaskine kan man opnå effektivisering ved hurtig og god opvask.  Et af de bedste produkter på markedet til små og mellemstore restauratører og cafeejere er modellen Zanussi LS6. herunder giver tre gode grunde til at købe netop Zanussi’s populære underbordsopvasker.

Zanussi LS6 er bygget til professionelt brug

Først og fremmest har vi med en solid og stærk maskine at gøre. Der er generelt set utroligt stor forskel i kvaliteten på de modeller, der er på markedet. Det gælder både på det professionelle marked, som det private. Dermed også sagt at du som professionel erhvervsdrivende helt klart skal vælge, at invertere i en professionel opvaskemaskine frem for, at smide penge efter en model bygget til privat brug. Den vil aldrig kunne leve op til behovet i restaurant eller café. En opvaskemaskine bygget til privat forbrug kan heller ikke leve op til behovet for korte vasketider og samtidigt opnå et ønsket vaskeresultat. Zanussi LS6 består af rustfrie elementer både i skyllearme, paneler, dør og vasketank. Dermed er den bygget af de mest slidstærke komponenter og kan holde til højt drift niveau.

Få en energivenlig og miljørigtig opvaskemaskine i Zanussi LS6

En ting der er værd at bemærke og som der skal lægges stor vægt på er, at opvaskemaskinen kun bruger 3 liter vand pr. vask. Den har samtidigt et 20 % mindre forbrug end andre maskiner i samme klasse. Det gør maskinen til en af de mest energivenlige maskiner på markedet. Det har stor betydning for driftsomkostningerne i virksomheder som kører en stor mængde service igennem på dagligt plan. En opvaskemaskine kan køre utroligt mange gange på en dag og så betyder det noget i det lange løb at den er energibesparende. Udover at der er en økonomisk besparelse at hente på energiregningen, kan man som virksomhedsejer og bryste sig af at tage aktiv handling for at skåne miljøet. Det kan bruges aktivt i virksomhedens markedsføring.

Zanussi LS& underbordsopvasker er det perfekte match til de små og mellemstore

I mange restauranter og caféer er der begrænset plads. Der er heller ikke alle der har en stor mængde kunder igennem butikken hver evigt eneste dag. Her er en underbordsopvasker et rigtigt godt valg, da den ikke tager den samme plads som en hætteopvasker gør. Behovet for at vaske store mængder service er mindre og en underbordsopvasker kan derfor snild klare de daglige opgaver, uden at der opstår flaskehals og mangel på service.

Andet til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *